NANIA 5 Images

ik ben 26 jaar, Ik heb super lieve vrienden, maar in het groepje zal ik niet snel iemand nieuw leren kennen, dus ik dacht waarom niet eens hier proberen.
Ik sta -zoals meerderen waarschijnlijk- een beetje twijfelachtig over het gebruik van een datingsite... Maar wil het toch eens een kans geven.

Ik ben op zoek naar een lieve attente volwassen jongen..
Iemand die me laat zien dat die er voor me is.
Die me helpt en me soms een beetje onder druk zet.
Iemand die niet altijd gewoon ja knikt om er snel vanaf te zijn...

Ikzelf ben een rustig iemand, die altijd probeert te helpen als ik kan, ik werk met kindjes en heb dus volgens mij wel een heel groot hart, kan heel veel verdragen en luister graag naar anderen hun verhaal...
In het begin ben ik meestal wel verlegen, maar men vrienden zullen kunnen beamen dat dit snel over is...
Als je nog iets zou willen weten mag je me altijd een berichtje sturen..

Nog even dit: ik ben 26en hoef dus echt niet in contact te komen met een man die men vader kon zijn... En dit is niet grof bedoeld ;)


Groetjes
...

SMS NANIA naar 7773
Dating Planet is voor mannen die op zijn naar een buitenlandse liefde. Alle dames die u hier gaat terugvinden zijn reeds woonachtig in Belgiƫ en de meeste spreken Nederlands. Het kan gebeuren dat sommige dames liever in het engels chatten. Als u een leuke dame heeft gevonden SMS dan haar naam naar 7400. Zij zal onmiddellijk jouw smsje ontvangen. Wij wensen u veel plezier op dating Planet!