AMITI 6 Images

Wie ben jij?

Vriendelijk, liefdevol en positief ingesteld?

Ik ben gelukkig, zorgzaam, levendig, liefdevol, romantisch, zelfverzekerd en een dame die met haar 2 benen op de grond staat. Ik denk toch dat ik mag zeggen dat ik gevoel voor humor heb en altijd positief ingesteld ben. Ik ben gezond en actief.

Ik hou van mijn vrienden en maak ook graag nieuwe vrienden. Ik kan lekker koken en ik hou er van om mensen te amuseren, dus ik ben -denk ik- een fijne gastvrouw. Ik hou van thuis blijven, maar ik ga ook heel graag wandelen, de gym, tuinen en parken bezoeken, kunstgalerijen, theater en musea.

Ik kijk graag naar voetbal, tennis, goeie films, het journaal en documentaires.

Ik heb al heel wat gereist in mijn leven maar ik blijf er van houden. Dus ik neem je heel graag mee de hele wereld rond.

Oh ja, ik meet 1.52m....

Ik zoek serieuze relatie!

SMS AMITI naar 7773
Dating Planet is voor mannen die op zijn naar een buitenlandse liefde. Alle dames die u hier gaat terugvinden zijn reeds woonachtig in Belgiƫ en de meeste spreken Nederlands. Het kan gebeuren dat sommige dames liever in het engels chatten. Als u een leuke dame heeft gevonden SMS dan haar naam naar 7400. Zij zal onmiddellijk jouw smsje ontvangen. Wij wensen u veel plezier op dating Planet!