TOTO10 2 Images

Ik wil langs deze weg een breed denkende jongen ontmoeten die voorbij de clichees en vooroordelen kan kijken. Mijn vrienden zeggen dat ik een lief meisje ben. Ik hou me gezond en doe veel aan sport. Mijn grootste zonde is dat ik graag (en veel) sigaretjes rook; meestal een pakje per dag, en meer als ik uitga. Ik ga graag uit, vooral naar de disco waar ik makkelijk een nachtje door dans.

Ik hou van alles wat met mode te maken heeft. Ik kleed me graag trendy, en shop (heel) veel. Ik heb ook wat fotowerk gedaan. Verder reis ik graag naar zuiderse landen voor zon, zee en parties. Laatste zomer was ik met mijn 2 beste vriendinnen in Ibiza, waar we 2 weken uit de bol zijn gegaan.

Laat maar iets van je horen als je wilt chatten of daten. Na mijn recente ervaringen ben ik wel voorzichtig on te vlug te ver te gaan.


...

SMS TOTO10 naar 7773
Dating Planet is voor mannen die op zijn naar een buitenlandse liefde. Alle dames die u hier gaat terugvinden zijn reeds woonachtig in Belgiƫ en de meeste spreken Nederlands. Het kan gebeuren dat sommige dames liever in het engels chatten. Als u een leuke dame heeft gevonden SMS dan haar naam naar 7400. Zij zal onmiddellijk jouw smsje ontvangen. Wij wensen u veel plezier op dating Planet!