SWEECY 6 Images

Ik ben een positief ingestelde madam afkosmtig uit Polen. Ik kan goed relativeren, ben vrij open-minded en heb begrip voor ieders standpunt. Ik heb af en toe mijn zotte bui, maar pak de dingen des levens toch graag serieus aan. Ik hou er van de boel wat op te leuken met een vleugje humor en probeer mij in zo weinig mogelijk dingen op te jagen. Maar ik verwacht wel eerlijkheid en vertrouwen in de plaats.

Na een hele tijd het vrijgezellenleven uitgebuit te hebben, is het voor mij nu tijd voor iets anders. Ik heb het wel gehad met het aanmodderen en het rondfladderen. Ik ben dus op zoek naar iemand die mij weet te fascineren door gewoon zichzelf te zijn. Iemand die mij blijft boeien en die het beste in mij naar boven haalt. Iemand waarbij ik helemaal en ongegeneerd mezelf kan zijn. Iemand waarvoor ik wat moeite moet (en wil) doen. En hopelijk heb ik dan hetzelfde

SMS SWEECY naar 7773
Dating Planet is voor mannen die op zijn naar een buitenlandse liefde. Alle dames die u hier gaat terugvinden zijn reeds woonachtig in Belgiƫ en de meeste spreken Nederlands. Het kan gebeuren dat sommige dames liever in het engels chatten. Als u een leuke dame heeft gevonden SMS dan haar naam naar 7400. Zij zal onmiddellijk jouw smsje ontvangen. Wij wensen u veel plezier op dating Planet!