LUCIANA 4 Images

Wie weet ...
Hi, ik ben nogal een actieve, spontane dame van 44. Ik maak er wel werk van om fit en gezond te blijven. Ik ga vaak naar de gym. Ik heb een zoontje van 8. Ik hou van de uitdagingen in het leven.
Ik kan echt opgaan in een goed gesprek. Maar ik hou er tegelijk ook van om alles los te laten en bijvoorbeeld te dansen. Eén van mijn hobby's is koken... Maar ik steek graag ook de handen uit de mouwen in en rond het huis. Je kan me altijd verleiden met een barbeque, rode wijn, uit eten gaan, spontane weekend trips...
Tijd voor meditatie is wel nodig.
Een goed boek zeg ik geen nee tegen.
Ik ben zelfverzekerd.
Eerlijkheid is een sleutelwoord voor mij. Je moet wel attent zijn en respect voor me hebben. Het allerbelangrijkste : van kinderen houden. Hou van het leven, pluk de dag is mijn motto. Je krijgt dubbele punten als je ook nog eens een romanticus bent.
Verder hobby's : tuinieren, renoveren, nieuwe landen en culturen ontdekken,...

SMS LUCIANA naar 7773
Dating Planet is voor mannen die op zijn naar een buitenlandse liefde. Alle dames die u hier gaat terugvinden zijn reeds woonachtig in België en de meeste spreken Nederlands. Het kan gebeuren dat sommige dames liever in het engels chatten. Als u een leuke dame heeft gevonden SMS dan haar naam naar 7400. Zij zal onmiddellijk jouw smsje ontvangen. Wij wensen u veel plezier op dating Planet!